Kėrko
Kėrko me numėr
Live Support
Biznesi-Kosovar - Live Suport
Partnerėt
 
 
 Air Tours
  Ndėrtimtari / Therandė
 
 
         

    

Ndërtime të larta dhe të ulëta

Material ndërtimor

Fasada dhe ngjyra

Hidro dhe elektro paisje

Vegla pune

Dekorime hekuri

 
Pronari :  Fatbardh Gashi
Tel :  
Fax :  
Mobil :  +377 (0) 44 229 291
Mobil :  
Email :  
Adresa :  Rr. Hajdin Berisha
Web  :  
 
                 
 
Facebook Twitter Digg Delicious  Friendfeed  Google Bookmarks  Myspaces  Reddit  Technorati  Yahoo Bookmarks