Kėrko
Kėrko me numėr
Live Support
Biznesi-Kosovar - Live Suport
Partnerėt
 
 
 K & M
  Administrative / Prizren
 
 
         

    

  • (q) regjistrimi i firmave
  • Auditime
  • Pasqyrat (bilancet) sipas SKK
  • Kontabiliteti material dhe financiar
  • Tatimet dhe kontributet
  • TVSH
  • Të gjitha evidencat dhe raportet
  • Aplikacione kredie dhe tenderë
  • Trajnime dhe këshillime                                          
 
Pronari :  Mr.Kadrush
Tel :  +381 (0) 292 265 47
Fax :  +381 (0) 29 226 547
Mobil :  +377 (0) 44 187 305
Mobil :  +386 (0) 49 187 305
Email :  kadrushcollaku@hotmail.com
Adresa :  
Web  :  
 
                 
 
Facebook Twitter Digg Delicious  Friendfeed  Google Bookmarks  Myspaces  Reddit  Technorati  Yahoo Bookmarks