Kėrko
Kėrko me numėr
Live Support
Biznesi-Kosovar - Live Suport
Partnerėt
 
 
 N.T.P Muja
  Hidroaulik-Pneumatik / Kaēanik
 
 
         

    

N.T.P MUJA gjindet në rrugën e Brezovicës tek udhëkryqi Tetovë-Brezovicë gjegjësisht tek fshati Duraj në Kacanik.

Bëjmë prodhime të kutijave metalike, blinda për trafo, nxemje qëndrore, ujësjellës, armona për rroba të punës, armona për dosje, etj.

Grilla për mish, si dhe të gjitha llojet sipas porosisë:prerje, shtankim, lakim në system kompjuterik, këmbyes prej metalit inox.

Kemi kualitet dhe precizivitet në punë.Bëjmë furnizim me mashineri motorike, eskavator të të gjitha llojeve prej 1, 5-45 tona, për tregun e Kosovës si dhe pjesë të ndryshme hidrualike, pompa cilindra hidraulik, motora dizel, etj.

 
Pronari :  Muhamet Zenuni
Tel :  0290 / 381 878
Fax :  
Mobil :  +377 44 130 299
Mobil :  +377 44 608 701, +377 44 225 410
Email :  ntp_muja@hotmail.com
Adresa :  F.sh. Duraj
Web  :  www.muja.tk
 
                 
 
Facebook Twitter Digg Delicious  Friendfeed  Google Bookmarks  Myspaces  Reddit  Technorati  Yahoo Bookmarks