Kėrko
Kėrko me numėr
Live Support
Biznesi-Kosovar - Live Suport
Partnerėt
 
 
 THEMELI
  Ndėrtimtari / Prizren
 
 
         

    

Ndërmarrja Prodhuese Nërtimore Shërbyese “THEMELI”  e quajtur si NPNSH “THEMELI” me seli qendrore në Prizren, dhe seli të prodhimit në Xërxe-Prizren, është themeluar që në fillim të vitit 1988, ku me ç’rast është themeluar si ndërmarrje “shpk” Shoqeri me Pergjegjesi te Kufizuara, ortakeri.

NPN “THEMELI” si ndermarrje e tille ka vazhduar veprimtarine e saj Ndertimore e Prodhuese suksesshem per 10 vite me radhe, deri ne vitin 1998.

Me rastin e trazirave, dhe pastaj edhe luftes ne Kosove, ndermarrja “THEMELI” pezullon te gjitha aktivitetet e saj deri ne relaksimin e plote te situates politike e ushtarake ne Kosoven e asaj kohe.

Diku rreth 2 vite me pas, qe nga viti 2000, pas relaksimit te situates politike e sociale dhe perfundimit te luftes ne Kosove, çlirimit te plote te Kosoves nga ushtria dhe policia okupatore serbe, ndermarrja “THEMELI” ben ridimensionimin e saj total, qe nga qarqet drejtuese e pronesore te saj, deri ne nivelet me te uleta te ndermarrjes.

Ne fillim te vitit 2000, NPN “THEMELI” nga nje ndermarrje “shpk” me artakeri, behet ne nje ndermarrje me nje pronare te vetem, I cili pronare qe nga ajo kohe e deri ne ditet e sotme eshte z. Qemajl I. Morina nga Prizreni.

Duke u ridimensionuar teresisht, dhe duke u future ne tregun e atehershem ndertimor e prodhues fuqishem, ndermarrja “THEMELI” shkon edhe metej duke e shtuar veprimtarine e saj edhe ne ate Sherbyese, pos asaj Ndertimore.

Qe nga ato dite te fillimit te vitit 2000, kjo Ndermarrje ka hyre fuqishem ne treg, duke realizuar projekte me vlere kapitale, dhe shume te rendesishme, ne te gjitha qendrat e Kosoves, kryesisht ne qytetin e Prizrenit, ku ne secilin rast edhe eshte certifikuar me reference te punimeve, per pune te beret e nivelit me te larte te mundshem ndertimor. Ku edhe ne ditet e sotme kjo ndermarrje vazhdon te kryej me sukses te plote e referees, projekte te rendesis se madhe kapitale, me perpikmeri, delikatese, dhe cilesi qe e dallon kete ndermarrje nga konkurentet.

Suvatimi i toaleteve dhe shtruarja e oborrit me kubza betoni në sh.f. në Poslisht-Prizren,Ndërtimi i stazës për këmbësorë dhe biciklistë Ortakoll-Arbanë, në Prizren, Furnizimi dhe mirëmbajtja e rrethojave metalike në qytetin e Prizrenit, Rregullimi i hapsirave të gjelbëruara pas Shtëpisë së Bardhë, Rregullimi dhe mirëmbajtja e dhomave në shërbimin e zjarrfiksave në Prizren, Ndërtimi i rrugës në Prizren, në kazermen e KFOR-it gjerman, Rregullimi i parkut te ish ndërtesa e KK (Platoja e Lidhjes së Prizrenit), Prizren, Ndërtimi i terenit për lojëra të fëmijëve në Lagjen Ulpiana-Prishtinë, Rindërtimi i rrugës "Abdyl Rama" dhe "Naser Hajrizi" në Prishtinë, Ndërtimi i rrugës "Mbreti Pirro" në Prishtinë, Kubëzimi i rrugës "Kulla e Sheremetit" në K K Pejë, Asfaltimi dhe rregullimi i trotuarit të pjesës së rrugës "Mbretëresha Teutë" ne Peje, Asfaltimi dhe kubzimi i rrugës Kopshti i fëmijëve, shkolla qendër në Gurrakoc të Istogut, Kubëzimi i rrugës "Brigada e parë Kosovare-Kapeshnica-Lidhja e Prizrenit-Pejë", Rregullimi i miniparkut te "Benafi" në Prizren, këto janë vetëm disa nga punimet tona.

 
Pronari :  Qemajl Morina
Tel :  
Fax :  
Mobil :  +377 (0) 44 338 896, 356 643
Mobil :  
Email :  nnsh_themeli@hotmail.com
Adresa :  Rr. Mehmet Pasha nr.4
Web  :  www.themeli.net
 
                 
 
Facebook Twitter Digg Delicious  Friendfeed  Google Bookmarks  Myspaces  Reddit  Technorati  Yahoo Bookmarks