Kategorite


Teknik Elektricist

LOGO EUROPIXEL 3 small 300x300

BOSCH SERVICE ADNANI

BOSCH SERVICE ADNANI

Bosch Service Adnani bene rregullimin e te gjitha llojeve te Bosch pompave, dizneve dhe dizneve elektronike per te gjitha llojet e veturave, kamionave, eskavatorave etj.

Servisi tek NE behet me aparaturen me moderne gjermane nga firma me e njohur ne bote “BOSCH”

Poashtu, tek Ne mund te gjeni te gjitha pjeset origjinale nga kjo lemi.

Bosch Service Adnani

Adresa;

Rr. Uke Bytyqi – Prizren

Km 2 Prizrren-Prishtine(Afer rruges tranzit)

Kontakti:

+377 44 217 761

+377 44 315 984

 

2