Kategorite


Teknik Elektricist

LOGO EUROPIXEL 3 small 300x300

Natex (2)

DSC 0200

emri Natex
email  info@natex.com
tel     Tel +377 44 173 903
web  http://www.natex-ks.com 
adr Rruga magjistrale Prizren - Prishtinë
ora Koha e punës 08:00 - 18:00

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Foto Galeria

Që nga viti 1994 kompania NATEX fillon me veprimtarinë e saj me shitjen e produkteve të qeramikës dhe të sanitarisë. Me kalimin e kohës dhe me përkUshtimin e pandërprerë ndaj punës ai arrijnë të zgjerojnë kapacitetin e veprimtarisë së tyre në tri pikat e tregtisë; dy pikat e tregëtisë gjenden në kilometrin e 2-të dhe të 3-të të rrugës magjistrale Prizren-Prishtinë dhe tjetra gjendet në km e 15-të të rrugës Prizren-Gjakovë.

Kompania NATEX ka një traditë shumëvjecare të shitjes së produkteve të qeramikës dhe sanitarisë nga trended më të reja Evropiane. Tani, posedojmë një hapësirë tejet luksoze të dizajnuar në mënyrë perfekte, sikurse në galeritë e arteve ku janë të ekspozuara produktet më cilësore nga bota e qeramikës dhe të fushës së sanitarisë, prandaj duke ndjerë rehatinë, komoditetin dhe prekshmërinë e materialeve mund të keni rast tani dhe ju të jeni dëshmitarë të produkteve tona cilësore.

Puna jonë shumë vjecare është përqëndruar në parimin tek besimi ndaj konsumatorit, prandaj edhe sllogani ynë thotë: TË ECIM ME HAPAT E BRESHKËS, POR TË SIGURT BINDSHËM, QËNDRUESHËM DHE ME PLOT PROFESIONALIZËM! EJANI NË NATEX DHE DO TË BINDENI ME PRODUKTET TONA!