Kategorite


Teknik Elektricist

LOGO EUROPIXEL 3 small 300x300

Fari Commerce

14

emri Fari Commerce
email  
tel     +377 44 119 252
    +377 44 216 620
    +377 44 266 252
web Prizeren  
adr Rr. Prizren-Kukës
ora Koha e punës 08:00 - 18:0

Foto Galeria


Kompania FARI Commerc është themeluar në vitin 1990, merret me prodhimin dhe shitjen e materialit ndërtimor si:blloka, tregera ( fertraje ) të gjitha llojet të bllokave të betonit nga 9 , 12, 15, 20 dhe
25 cm, oxhak të nxemjes qëndrore si dhe paisje të ndryshme.
Identifikimi financiar i kompanisë: