Kategorite


Teknik Elektricist

LOGO EUROPIXEL 3 small 300x300

AHMET KAZNIKU

AHMET KAZNIKU

 

+377 (0) 44 390 626

 

Kompania jone merret me te gjitha punimet e elktro instalimit

te rrymes ne shtepite dhe objektet e ndryshme, puna dhe korrektesia

kane deshmuar me vite ne punen tone te pa ndalshme, duke u bazuar

ne referencen e kompanise tone.

 


01