Kategorite


Teknik Elektricist

LOGO EUROPIXEL 3 small 300x300

Mobil Shop QAPO

Mobil Shop Qapo - Since 2000

Mobil Shop Qapo bene shitjen dhe riparimin e te gjitha llojeve te telefonave.
Poashtu tek ne mund te gjeni edhe te gjitha pjeset percjellese per telefona si:
Adapter, degjuese, folje. Fotrolla. Shkop selfie. Zmadhuese me blotooth. Memory card te ndryshme. Aux kabllo. Power bank. Power case. Hdmi.

Mobil Shop Qapo gjindet rrugen Adem Jashari, ne lagjen bazhdarhane ne prizren.
Nr per kontakt:
+377 44 383 030
+386 49 643 435

Facebook:
Mobil Shop Qapo - Since 2000

16732157 1923048441259687 105298302 o