Kategorite


Teknik Elektricist

LOGO EUROPIXEL 3 small 300x300

Hotel Antika

Hotel Antika rradhitet ndër hotelet e reja të ndërtuara më qytetin e lashtë të Prizrenit. Hoteli ka një pozitë shumë të volitshme dhe ajo qka është më e rëndësishme , hoteli prej qendrës së qytetit shatërvani të prizrenit ndodhet vetëm disa hapa larg. Gjegjësisht hotel Antika ndodhet te qafa e kishës përball kishës katolike :Zonja Ndihmëtare" e ndërtuar në vitin 1870.
Hotel Antika ka një orientalistike e cila gjendet në mesin e shtëpive të vjetra shqipëtare të keësaj pjese të vjetër të qytetit të prizrenit, ku klientët tanë mund të kënaqen dhe të ndjejnë freskin e ajrit të pastër të maleve të sharrit.
Hotel Antika po sedon restaurantin tradicional ku mund të shijoni ushqimet tradicionale prizrenase nga më të ndryshmet, por njëkohësishtedhe specialitete të të gjitha trevave shqipëtare, në një ambient mahnitës të stilit oriental të trashëgimisë sonë të vjetër.
Për klientët në hotelin Antika, koha e mëngjesit fillon nga ora 8:00 – 10:00.
Restauranti punon 24h.
Hotel Antika ofron gjithsej 8 dhoma , në të cilat në total mund të vendosen 20 persona. Hoteli posedon edhe sallën për konferenca.
Të gjitha dhomat janë të paisura me tv digital, internet ëireless, minibar, kondicioner, banjo etj.
Parkingu është falas 24h dhe gjendet afër Hotel Antika.
Dhomat:
4 dhoma dopio ( krevat ndaras dyshe)
1 dhome ( tre krevat të ndarë)
3 dhoma dopio + 1 krevat

Adresa:
Rr. Ismet Jashari Kumanova
Prizren / Kosovo

Tel:
+377 44 980 875
+386 49 441 884

E-mail:
info@hotelantika-rks.com

Web:
ëëë.hotelantika-rks.com

 

10441977 530183740424748 4650453327113727681 n