Kategorite


Teknik Elektricist

LOGO EUROPIXEL 3 small 300x300

Tola B&N

Tola B&N

Firma TOLA B&N eshte themeluar ne vitin 1973 si biznes familjar, i udhehequr nga Ruzhdi Tola.
Firma Tola veprimtarin e saj si biznes e filloi me mjete primitive te asaj kohe ne perpunimin e llamarines dhe pjeseve percjellese te saj, me disa lloje te gershereve, te pincave, qekaneve te hekurit dhe te drurit, te presave manuale dhe me ndihmen e veglave te dores ia kemi arritur qe te finalizojme produktet me rendesi te veqanta per amviseri siq ishin: shporetet nga druri, saxha per pjekjen e brumerave, lopata, kavanoza te ndryshme per uje(kusia), kavanoza per puse(kofa), furra per pjekjen e kafes, korrita per larjen e rrobave si dhe shume produkte te reja te asaj periudhe kohore.
Tola B&N ka vazhduar ritmin e saj te punes panderpre deri ne ditet e sotme, ku tani gezon nje hapesir dhe numer te konsiderueshem te punetoreve, te gjithe profesionist te kesaj lemie.
Tola B&N gjindet ne Landovice ne objektin e ri dhe me investime te reja te teknologjise moderne. Tani eshte investuar kryesisht ne prodhimin e ulluqeve, gypave vertikal dhe pjeseve percjellese te tyre, kupollave etj.

Kontakti:

044 139 845
049 554 401

Email:
info@tola-bn.com

 

10592636 608976429223897 8280840775919033 n