Kategorite


Teknik Elektricist

LOGO EUROPIXEL 3 small 300x300

"SEFA" Parket-Laminat

"SEFA" Parket-Laminat SH.P.K

"SEFA" Parket-Laminat u themelua ne vitin 1972. Qe nga atehere kompania jone merret me perpunimin dhe shitjen e produkteve te drurit si Parket, Laminat, Tarket etj.
Ndersa qe nga viti 2000 ka arritur qe ekskluzivisht te merreet me shitjen dhe montimin1 e Parketit, Laminatit etj.

"SEFA" Parket-Laminat SH.P.K.

Kontakt:
044/160-733
049/160-733
044/313-000

Email:
npt_sefa@hotmail.com

Adresa:
Rr. Rambuje nr 78
20000 Prizren/Kosove

 

Sesco engineering

SESCO ENGINEERING
Sesco Engineering eshte themeluar ne vitin 1995.
Veprimtaria kryesore eshte: Projektim dhe ndertim I te gjitha llojeve te objekteve, material per ujera te zeza dhe ujesjelles, material per ngorhje qendrore, gypa per puse te thella dhe shitjen e te gjitha llojeve te materialit ndertimore.
Te gjitha prodhimet jan te certifikuara me standarte nderkombetare.

Sesco Engineering
Adresa:

Lagja Dardani rr Uke Bytyqi pn – Prizren
Rr. Shefqet Shkupi pn – Prishtine

Kontakti per Prizren:
+377 44 255 533
+377 44 113 307
Kontakti per Prishtine:
+377 44 884 323

E-mail:
info@sesco-ks.com
marketing@sesco-ks.com

Web:
www.sesco-ks.com

 

7

Hekurishtja MONI

Hekurishtja MoniEdit Durham
Prizren
Get Directions

@Hekurishtja.Moni
Message Now

Call +377 44 / 119-785, 152-400

 

1

Renelual Tahiri

Renelual Tahiri

RENELUAL TAHIRI

+377 44 113 194
Adresa: Rr.Joni 92/2 - Prizren
renelual_tahiri@hotmail.com
www.renelualtahiri.com

Renelual Tahiri SH.P.K është kompani e cila merret me ndertim te ulet dhe te lart poashtu merret me prodhimin e elementeve te betonit dhe beton te gatshem. Kompania është themeluar në fillim të vitit 1979 në fshatin Zhur KK Prizren gjersa reparti i prodhimit ishte në fshatin Shkozë si dyqan i pamvarur zejtar. Gjatë periudhës së viteve 1979-2013 janë bërë shumë ndryshime pozitive në avansimin dhe zhvillimin e kompanisë duke shtuar kapacitetet njerzore dhe teknike.

16473138 1320840147938425 6837059851034617842 n

BEKA GIPS

02 BEKA GIPS

 

 +377 44 191 718

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

Subcategories