Kategorite


Teknik Elektricist

LOGO EUROPIXEL 3 small 300x300

Renelual Tahiri

Renelual Tahiri

RENELUAL TAHIRI

+377 44 113 194
Adresa: Rr.Joni 92/2 - Prizren
renelual_tahiri@hotmail.com
www.renelualtahiri.com

Renelual Tahiri SH.P.K është kompani e cila merret me ndertim te ulet dhe te lart poashtu merret me prodhimin e elementeve te betonit dhe beton te gatshem. Kompania është themeluar në fillim të vitit 1979 në fshatin Zhur KK Prizren gjersa reparti i prodhimit ishte në fshatin Shkozë si dyqan i pamvarur zejtar. Gjatë periudhës së viteve 1979-2013 janë bërë shumë ndryshime pozitive në avansimin dhe zhvillimin e kompanisë duke shtuar kapacitetet njerzore dhe teknike.

16473138 1320840147938425 6837059851034617842 n