Kategorite


Teknik Elektricist

LOGO EUROPIXEL 3 small 300x300

"SEFA" Parket-Laminat

"SEFA" Parket-Laminat SH.P.K

"SEFA" Parket-Laminat u themelua ne vitin 1972. Qe nga atehere kompania jone merret me perpunimin dhe shitjen e produkteve te drurit si Parket, Laminat, Tarket etj.
Ndersa qe nga viti 2000 ka arritur qe ekskluzivisht te merreet me shitjen dhe montimin1 e Parketit, Laminatit etj.

"SEFA" Parket-Laminat SH.P.K.

Kontakt:
044/160-733
049/160-733
044/313-000

Email:
npt_sefa@hotmail.com

Adresa:
Rr. Rambuje nr 78
20000 Prizren/Kosove