Kategorite


Teknik Elektricist

LOGO EUROPIXEL 3 small 300x300

BESIMI BESKA

1

Restaurant familjar Beska i cili ndodhet në qytetin e bukur të Prizrenit afër shadërvanit.
Nëse ju keni zgjedhur ta vizitoni shadërvanin atëherë ne ju ftojmë të na vizitoni edhe ne një restaurant familjar me traditë 60 vjeqare me meny të begatshme dhe shërbim profesional.

email: info@besimi-beska.com

Adresa: BESIMI-BESKA Rr.Sh. Shadervanit 56 Prizren

Tel : + 381 (0) 29 233 668
Mob : + 377 (0) 44 230 836
+ 377 (0) 44 190 140

 

 

Restorant Tradita

15781123 1286293631393077 2585142793875084863 n

emri Restorant Tradita
email traditashpk@hotmail.com
tel Restorant Tradita
web Restorant Tradita
adr  
ora Koha e punës 

 

 

 

 
Përshkrimi:
Restorant TRADITA Restorant TRADITA posedon ambient familjar, gatime nga tradita shqipëtare si në kohën e gjyshërve tanë, pjekje me saq, me qerep ne furrë druri etj. Restorant Tradita gërsheton tradicionalen me modernen, duke i dhënë mundësi klientëve të vet të bëjnë zgjedhjen e dëshiruar. Menyja tek Ne është shumë e begatshme si në vijim: - Ushqimet nga brumi: Fli, Pite e shpisë, Bukë gruri, Bukë misri, Kërlnae etj. Përgatitja e pulës së fshatit: Pulë fshati në tavë me Oriz, Pulë fshati në tavë me Perime dhe Pulë fshati në tavë me Qervish, të gjitha të përgatitura në furrë druri. Përgatitja e mishit të Viçit: Bri vici, tul vici, shpatull vici, muskul viqi në tavë etj. Përgatitjet nga mishi i bluar si: Qofte, Pleskavica, Suxhuk etj. Përgatitja e llojeve të peshkut si: Troftë dhe peshk deti. Restorant Tradita nuk ndalon së menduari për klientët e saj, ngase ka krijuar edhe menyt për 2,3 dhe 4 persona ku kan mundësin të shijojnë të gjitha ushqimet tradicionale të cilat përgatiten nga kuzhina e restorantit Tradita. Restorant Tradita gjendet në kilometrin e 6 të rrugës magjistrale Prizren-Gjakovë, tek ish Bodrumi i vjetër i verës në Landovicë. Kontakti me restorant Traditën është shume i avansuar ngase mund të na gjeni ne fb ne fanpagen Restorant Tradita - Prizren, te na shkruani në viber, whatssup në nr +386 49 386 222 Mirësevini...

Foto Galeria

 

 

ILIRIA

15935665 1906047819626416 1452837303 n

emri ILIRIA
email  
tel +377 44 113 400, 191 862
web  
adr Vermice
ora Koha e punës 

 

 

 

 
Përshkrimi:
Restaurant ILIRIA i cili gjindet ne fshatin turistik ne Vermice ofron te gjitha llojet e peshkut te pergatitura nga kuzhinieret me nje pervoje shumevjeqare ne lemin e gastronomise. Restaurant ILIRIA u ofron edhe te gjitha llojet e misherave me shije dhe sherbim profesional. Restaurant ILIRIA eshte nje nga restaurantet e rralla ne Kosove ku mund te drekoni-darkoni se bashku me familje dhe te mos brengoseni per femijet tuaj, ngase kendi i lojerave per femije bene qe ju te ndeheni si ne shtepine tua. Mos nguroni, na vizitoni dhe shijoni magjin e kuzhines sone.

Foto Galeria