Kategorite


Teknik Elektricist

LOGO EUROPIXEL 3 small 300x300

Restaurant Pashtriku

Restaurant PASHTRIKU i cili gjendet ne zemer te qyteti te prizrenit, ju ofron meny te begatshme te ushqimeve tradicionale dhe moderne.
Restaurant Pashtriku bene pergatitijen e ushqimeve nga zgara prizrenase, ku arrin te dallohet me kualitetin dhe cilesine e larte te cilen e posedon.
Stafi profesional, ambienti komod, ushqimi cilesor dhe panorama e shatervanit te bukur, bejne qe dreka/darka juaj te shijohet dhe te mbahet mend pafundesisht.
Ju mirepresim

1