Kategorite


Teknik Elektricist

LOGO EUROPIXEL 3 small 300x300

REJHAN

 

 

image-0-02-05-7d8224f663891b57acc8943c47a30a247c36da1600bd42bcbb61a908d9d7fea1-V

 
REJHAN

Tek ne mund te gjeni material per ujesjelles, kanalizim dhe te gjitha llojet e sanitarise.

Gjendemi ne Rr

 Agim Berisha nr.22 dhe Rr. Adem Jashari p.n perballe Kforit Gjerman ne

Prizren.

Tel: 029 22 55 55

Mob: +377 ( 0 ) 44 115 238, 343 667,

+386 ( 0 ) 49 115 238.

E-mail:  servisreyhan@hotmail.com

www.reyhan-ran.com