Kategorite


Teknik Elektricist

LOGO EUROPIXEL 3 small 300x300

Semenarna SHPK & Agronomi NPSH

Semenarna SHPK & Agronomi NPSH
www.semenarna-shpk.com
phone: 045 84 85 84
info@semenarna-shpk.com
Magj. Prishtine-Ferizaj.

Ofrojme; Farera te perimeve dhe luleve, farera hibride, mekanizem te ndryshem kopshtar, mjete pune, bejme poashtu rregullimin e ambienteve te parqeve, poashtu dhe fidane te luleve te importuara nga Holanda.

 

16508934 1322981501057623 6519722884061613786 n