Kategorite


Teknik Elektricist

LOGO EUROPIXEL 3 small 300x300

Dream Curtains

0Dream Curtains veprimtarin e vet e filloi në Prizren, në vitin 1990 dhe si veprimtari kryesore e ka pas shitjen e prodhimeve të tekstilit, por duke pas nevojën dhe dëshirën për të ritur veprimtarin, vendosëm që ti bashkojm forcat tona dhe në vitin 2005 themeluam ndërmarjen si ortakëri të përbashkët prej tre ortakve.
Me bashkimin ton në vitin 2006 e ngritëm objektin e parë prej 3000 metër katror, dhe qëllimi yne ishte që të paraqitemi sa më profesional ndaj konsumatorit,
Perde klasike, Perde me mekanizëm dhe Perde dekoruese
ulëse, garnitura të ulëseve, dhoma gjumi, terpezari, etj
mbulesa për dhoma gjumi, qarshafa, banjorka, peshkira, etj.

Your dreams became true!

+386 (0) 49 524 422
info@dreams-curtains.com
www.dreams-curtains.com
Prizren – Kosovë.