Arditi Tours

E vetmja kompani 4 herë në ditë e cila realizon udhetimet tuaja për ne Tiranë dhe Durrës.

Nisjet nga Prishtna:


✅ Prishtinë 05:00 ;08:00;11:00 ;16.00

✅ Ferizaj 05:00 ;16.00

✅ F.Kosovë 05:10 ;8:10;11:10 ;16:10

✅ Komoran 05:30 ;8:30;11:30 ;16:30

✅ Suharekë 05:50 ;08:50;11:50 ;16:50

✅ Prizeren 06:30 ;9:00 ;12:30 ;17:30


Nisjet nga Durrësi e TIRANA çdo dite:


✅ Durrës 06:00 ;14:00 ;18:30

✅ TIRANË 07:00 ;14:00 ;16:00 ;20:00

Gallery - Photos

Logo

Ditët e punës

  • E Hënë -
  • E Martë -
  • E Mërkurë -
  • E Enjte -
  • E Premte -
  • E Shtunë -
  • E Diel -

Weather in City :

A keni pyetje?