Berisha Brothers

Rugëtimin e filluan që nga fëmijëria , gjithë lagjet e qytetit Historik PRIZRENI i kishin të njohur pasi që gjithmon ishin duke u mesuar dhe shëtitur me gjyshërit e tyre . Vendet më të preferuar ishin ato vende ku kishin hapsira të mëdha për vrapime ose për të lozur.
Pra bëhet fjalë për dy vëllezër Prizreneas Oner dhe Onem Berisha ku ndryshe nihen në KOSOV si 🤜 BERISHA BROTHERS 🤛 që gjdo ditë e më shumë jetojn dhe marin frymë vetëm me sport dhe hulumtime të sportit . Shkollimin e mesëm të ulët përfunduan në qytetin e tyre të lindjes PRIZRENI. Dhe më pas u regjistruan në Univerzitetin e Prishtinës në Fakultetin Edukimit Fizik dhe Sportit. Sa ishin në shkollë dhe studime univerzitare ata gjithnje ishin pjesë e ndonjë Ekipi sportiv ( Basketboll, Handboll )në vitin 2014 pas një pauze te gjate në sportin e karatesë u inkuadruan te dy vëllezër si ushtrues sportit të karatesë në Prizren. Pas 3 vite Oner Berisha filloji të ushtroj detyrën si Trainer ndimës për grupet fillestare në KLUBIN E KARATES PRIZRENI. Filluan te marin pjesë si klub në turne dhe kampionate kombëtare e ndërkombëtar . Në vitin 2018 dy vëllezërit u akredituan nga ana e Federatës Karates Kosovës si trainer të Klubit Karatesë Prizreni.
"Berisha Brothers" është një zyre e cila ka disa programe të veqanta për klientet e tyre , si dhe mbrenda zyrës gjindet salla personale e vëllezërve Oner - Onem Berisha për të trajnuar dhe ushtruar sportistët në fushën e sportit dhe për të analizuar e për të gjetur mungesën e aftësive motorike të cilat janë shkas e mos suskesit të sportistëve tanë për të aritur në kulmin e karierës së tyre.

Por çfarë e bënë më të veqant këtë zyre është se miret me ushtrimin apo aktivizimin e personave me aftësi të kufizuar si dhe Personave DownSyndrom dhe Autizëm.

Në moshë të re kanë një guxim dhe mendime për sportin e Prizrenit dhe mbarë Kosovës, vlen të ceket është një vend ku duhet të jepet kontribut nga gjithë qytetarët Prizrenas e Kosovar po ashtu edhe te vizitohet ky vend.

Gallery - Photos

Logo

Ditët e punës

  • E Diel -
  • E Shtunë -
  • E Premte -
  • E Enjte -
  • E Mërkurë -
  • E Martë -
  • E Hënë -

Location / Contacts :

Weather in City :

A keni pyetje?