Hotel Sharri

Hotel ''SHARRI" ne nje lartesi prej rreth 1200 m ( lartesi mbidetare ), e cila preferohet per relaks, qe si fenomen gershetohet nga dy rryma te ajrit ( ajri mesdhetar dhe ajri i bjeshkeve te Sharrit ), dhe shume e preferuar nga mjeksia, per rehabilitim, per nevoja te ndryshme, si fitimi i rruzave te gjakut, ndihmon ne shikueshmerine ( per persona me nevoje ) etj, i cili gjindet ne kilometrin e 20-te ne drejtim te rruges Prizren - Brezovicë, dhe qe ofron 20 dhoma ekskluzive dhe 11 villa te veçanta nga objekti, me gjithsej kapacitetin per 60 persona akomodim.

Dhomat dhe villat disponojne: Banjo private ( shumica me xhakuzi ), tharrëse flokesh, hekur ( per hekurosje ), TV - kabllor, Telefon, Wi-Fi, Minibar, si dhe eshte i mundur edhe sherbimi mengjesit ne dhome ( breakfast in bed ).

Visit Website

Gallery - Photos

Video

Logo

Location / Contacts :

Weather in City :

A keni pyetje?