Kazniku

Material Elektrik - Kazniku është përfaqësues i më shumë se 700 produkteve elektrike Gjermane, Italiane, Australiane dhe Koreane në Prizren. E veçanta e Kaznikut është fakti se ofron teknologjitë më të reja digjitale dhe efiçiente ndaj energjisë...


Gallery - Photos

Logo

Ditët e punës

  • E Hënë -
  • E Martë -
  • E Mërkurë -
  • E Enjte -
  • E Premte -
  • E Shtunë -
  • E Diel -

Location / Contacts :

Weather in City :

A keni pyetje?