Nib

Kompania NIB merret me riparimin dhe proshimin e pjeseve te hekurit per makineri te rende me nje tradite shumevjeçare, kompania jone kryen te gjitha llojet e punimeve nga hekuri, bejme konstrukcionet e hekurit, prodhimet e lugeve te bagerit, cilindra te klipeve-hidraoulik, etj.

Gallery - Photos

Logo

Ditët e punës

  • E Diel -
  • E Shtunë -
  • E Premte -
  • E Enjte -
  • E Mërkurë -
  • E Martë -
  • E Hënë -

Location / Contacts :

Weather in City :

A keni pyetje?