Petrol Company

Petrol Company operon rrjetin e 23 stacioneve, të cilat janë të shpërndara gjeografikisht në tërë Kosovën, dhe çdo stacion vizitohet nga mesatarisht 900 konsumatorë në ditë. Të gjitha pikat janë të aneksuara me dyqane, të pajisura plotësisht me pakicë, me qendra teknike motorike të testimit, dhe shumica e këtyre pikave janë të pajisura me restorante të cilat, ofrojn cilësin më të lartë të ushqimit në tregun e Kosovës.

Visit Website

Gallery - Photos

Logo

Ditët e punës

  • E Hënë -
  • E Martë -
  • E Mërkurë -
  • E Enjte -
  • E Premte -
  • E Shtunë -
  • E Diel -

Weather in City :

A keni pyetje?