Qama Al Plast

Ndërmarrja për prodhimin e Dyerve,Dirtareve nga Plastika/Alumini si dhe prodhimin e Fasadave,Alikobandi etj.


QAMA-AL-PLAST kryen keto pun:

Fasada Strukturale-gjysem strukturale

Dyer dhe Dritare nga PVC dhe AL

Rethoja nga AL etj…

Gallery - Photos

Logo

Ditët e punës

  • E Hënë -
  • E Martë -
  • E Mërkurë -
  • E Enjte -
  • E Premte -
  • E Shtunë -
  • E Diel -

Location / Contacts :

Weather in City :

A keni pyetje?