Renelual Tahiri

Misioni I kompanisë RENELUAL TAHIRI është të ofrojë produktet dhe shërbimet më të mira ne treg. Ne do të disajnojm dhe të ofrojmë ndertime, produkte dhe shëbime të qualitetit më të lart të mundshëm në mënyre që konsumatorë të jenë të sigurt, të kënaqur dhe krenar duke na zgjedhur neve.

Visit Website

Gallery - Photos

Logo

Ditët e punës

  • E Shtunë -
  • E Premte 08:00 - 17:00
  • E Enjte 08:00 - 17:00
  • E Mërkurë 08:00 - 17:00
  • E Martë 08:00 - 17:00
  • E Hënë 08:00 - 17:00
  • E Diel -

Location / Contacts :

Weather in City :

A keni pyetje?