Semenarna

Si mision te pare kemi ofrimin e mallit sa me kualitativ per konsumatoret tane, si dhe prodhimin e farerave te ndryshme si te grurit, elbit etj. nga arat tona.

Visit Website

Gallery - Photos

Logo

Ditët e punës

  • E Diel -
  • E Shtunë -
  • E Premte -
  • E Enjte -
  • E Mërkurë -
  • E Martë -
  • E Hënë -

Location / Contacts :

Weather in City :

A keni pyetje?