shtëpiaku

SHTËPIAKU është ndërmarrja e parë private e cila ofron shërbime profesionale për mirëmbajtjen dhe pastrimin e objekteve banesore dhe shtëpive private në rajonin e Prishtinës.

Me ekip të besueshëm profesional, intervenime efikase, garancion të shërbimeve, dhe sigurim konstant të kompanisë dhe punëtorëve, SHTËPIAKU i është përkushtuar plotësisht përmbushjes së nevojave të klientëve.

Pajisjet më të sofistikuara bashkëkohore të markave më të njohura, 15 automjetet të cilat shërbejnë edhe si punëtori mobile, disponueshmëria 24 orëshe e ekipit kujdestar, dhe vlerësimi i vazhdueshëm i punës nga klientët të cilit i kushtohet rëndësi tejet e madhe, përmirësojnë shërbimet e SHTËPIAKU-t deri në përsosmëri dhe bëjnë që klientët të jenë gjithmonë të kënaqur me shërbimin e ofruar.

Visit Website

Gallery - Photos

Logo

Ditët e punës

  • E Hënë -
  • E Martë -
  • E Mërkurë -
  • E Enjte -
  • E Premte -
  • E Shtunë -
  • E Diel -

Location / Contacts :

Weather in City :

A keni pyetje?