Xeni

Pasi të dini se si ta drejtoni botën, ju hapet.

Kultura e drejtimit të mirë dhe siguria në rrugë fillon me ndjekjën e shkollës së duhur të drejtimit të automjetit.

Ne kemi një program trajnimi dinamik.

Ne i aftësojmë kandidatët të marrin Leje drejtimi për kategorinë B.

Ne trajnojmë kandidatët në pjesë praktike.

Dhe gjithashtu përgatisim kandidatët për provimin teorik.

Gallery - Photos

Logo

Ditët e punës

  • E Diel -
  • E Shtunë -
  • E Premte -
  • E Enjte -
  • E Mërkurë -
  • E Martë -
  • E Hënë -

Location / Contacts :

Weather in City :

A keni pyetje?