Xheti

Servisi "Xheti" u themelua qysh ne vitin 1978 ne fshatin Gjonaj nga mjeshtri i mirenjohur Nebi Osmanollaj, gjate ketyre viteve kemi punuar me ndershmeri, efikasitet dhe profesionalizem.

Gallery - Photos

Logo

Ditët e punës

  • E Diel -
  • E Shtunë -
  • E Premte -
  • E Enjte -
  • E Mërkurë -
  • E Martë -
  • E Hënë -

Location / Contacts :

Weather in City :

A keni pyetje?