xtr Shimano

RISI NË XTR-SHIMANO

Qytetit të çiklizmit i shtohet edhe një qendër e biçikletave XTR2 – Shimano .

XTR2- Shimano ju ofron modele të biçikletave nga markat prestigjioze SHOCKBLAZE dhe BIKESPORT .
Ekskluzivisht për herë të parë në Kosovë tek XTR2- Shimano e gjeni brendin e karrocave për fëmijë “baby2go” .
Tek XTR2-Shimano mund t’i gjeni të gjitha pjesët përcjellëse për biçikletë si dhe servisin e biçikletave.
Bleni biçikletë, aksesorë, karrocë për fëmijë, shtrat për fëmijë e shumë gjëra të tjera të gjitha me çmime promocionale.
Ejani që të përfintoni nga oferta për nder të hapjes së lokalit të ri.

Ju mirëpresim!

Visit Website

Gallery - Photos

Logo

Ditët e punës

  • E Diel -
  • E Shtunë -
  • E Premte -
  • E Enjte -
  • E Mërkurë -
  • E Martë -
  • E Hënë -

Location / Contacts :

Weather in City :

A keni pyetje?