Zinkunie KS

Me shume kenaqesi ju njoftojme per lansimin e logos se re te kompanise sone si pjese e vazhdimsise se evolucionit te markes.Logoja eshte ndryshuar ne menyre qe te tregoje ate qe jemi sot dhe te simbolizoje te ardhmen tone dinamike.

Visit Website

Gallery - Photos

Video

Logo

Weather in City :

A keni pyetje?